Lagano Srbijom

Sa verom i nadom u bolje sutra

01
02
03

Smeštaj, usluga, parking i direkcija

SMEŠTAJ

Smeštaj za sve učesnike relija, sa daljih destinacija, obezbeđen je u odgovarajućim smeštajnim objektima koji zadovoljavaju kriterijume koje postavlja organizator i koji omogućava učesnicima uživanje u boravku na destinaciji. Svaki smeštaj mora da zadovoljava uslove, kao što su pre svega dvokrevetne sobe za kupatilom, TV i internet i ostale pogodnosti, a zatim atraktivnost lokacije, kulturno-istorijski spomenici i bogatstvo prirodnih lepota u okruženju.

Naravno, lokacija mora da zadovolji najvažniju stvar, a to su maksimalni uslovi i pogodnosti za odmor vozača, kako bi sutra bili sposobni za nastavak puta.

USLUGA

Sve dogovorene usluge u okviru relija, koje su potrebne učesnicima, obezbeđuje organizator.

Dopunske i ostale usluge pružiće vam Centar za kulturu Grocka.

PARKING

Za sve naše prijatelje i posetioce potrudili smo se, ove godine, da pronađemo mesta na kojima ćete parkirati vaše ljubimce, tako da na najbolji način i sa najmanjim troškovima obidjete našu izložbu za vreme koje vam je potrebno.

Ove godine, sa našim domaćinima, potrudićemo se da sve izložbe proteknu u savršenom redu na vaše zadovoljstvo.

Iduće godine, počećemo sa novim konceptom manifestacije koja će nam doneti nove izazove, a do tada uživajte.

DIREKCIJA

Za sve što vas interesuje ili ako se pojavi neki problem, javite se našoj direkciji koja će u najkraćem roku odgovori na postavljana pitanja. Pitanja, a potom i naši odgovori bi trebali da budu brzi, razumljivi i tačni kako bi ste vi i naši posetioci dobili informacije koje su vam potrebne.

Direkcija je zadužena za sve šta se događa oko i u okviru manifestacije.

Osoba za kontakt

Perica Luković
office@laganosrbijom.com