Lagano Srbijom

Sa verom i nadom u bolje sutra

01
02
03

Novinari

Od kako smo počeli sa organizacijom relija, saradnja sa novinarima je sastavni deo svih događanja. Direktno na našim putovanjima, uvek ide bar jedan novinar sa nama, koji za vreme relija napravi reportažu. Sa nama su do sada bili: Dobrica Popović sa RTS-a, Kamenko Milenković sa RTV, Radmilo Bumber „Srbija koju volim“, Đorđe Sugaris i Miloš Nikodijević iz AUTOSLAVIJE i brojni drugi novinari iz različitih redakcija.

Posebno želim ovde da istaknem Katarinu Lazarević koja nam je pored priloga koje je radila u okviru redovnog posla napravila i spot koji koristimo i danas. Pored nje moramo da spomenemo Svetlanu Zrilić koja je bila podrška mnogima koji su kretali u svet novinarstva. Njoj smo posebno zahvalni na brojnim prilozima, o reliju, koje je objavila kao urednica emisije „Knjiga utisaka“ (RTS). Naše nade u buduću saradnju okrenute su prema Nebojši Miljkoviću i njegovoj ekipi koja je uradila tri emisije koje nisu bile emitovane (zbog moje bolesti).

Dosadašnja saradnja sa medijima, svakako mora biti nastavljena sa svima i da na najbolji način prezentuje sve one prave vrednosti koje automobili nose sa sobom.

104
105
156a
8-(112)
8-(246)
DSCN1082
DSCN1177
IMG 3207a
SM-4

Osoba za kontakt

Perica Luković
office@laganosrbijom.com