Lagano Srbijom

Sa verom i nadom u bolje sutra

DSCF6497
DSCN7894
DSCN7908

Volonteri

Reli LAGANO SRBIJOM već dugo razmišlja na koji način da aktivno uključi volontere u sam događaj. Deo svog uspeha dugujemo mladim ljudima koji su svojih par dana žrtvovali da bi naša manifestacija bili što bolja. Kroz naš reli dosad je prošlo oko 250 mladih ljudi iz cele Srbije. Neki od njih su danas naši članovi i zajedno sa nama vode naše gosti na nove destinacije.

Ove godine, kao i prethodnih, osnovna pomoć u prezentaciji našeg relija su devojke i momci koji stoje pored vozila i pomažu nam u logistici na terenu i na svaki drugi način, a sve u skladu sa situacijom. Na ovakav način, mladi dobijaju dodatna iskustva u radu na terenu, upoznaju se sa istorijom i sigurnosnom kulturom u saobraćaju, upoznaju se sa malo drugačijim kulturološkim miljeom koju čine ljubitelji starovremenskih automobila, te je njihova pomoć u ostvarivanju naših ciljeva ogromna i njih nikad ne zaboravljamo. Prethodnih godina davali smo im propagandne majce sa čime su oni bili zadovoljni.

Ove godine nastavićemo sa tom praksom i pokušaćemo da tu praksu unapredimo. U dolazećim vremenima naći ćemo se pred novim i zahtevnijim izazovima i uloga volontera će biti mnogo vidljivija.

Nova šansa

Naravno da ne možemo sami! Zbog toga pokrećemo akciju da okupimo volontere koji će se vraćati iz godine u godinu i stasati u saradnike kojima ćemo posle izvesnog vremena moći poveriti zahtevnije poslove.

Prijave za volontere su otvorene tako da ako ste zainteresovani da postanete deo našeg tima molimo vas da se javite. U oktobru mesecu pregledaćemo prispele prijave i na osnovu utvrdjenih kriterijuma obavestićemo vas o našem izboru.

Osoba za kontakt

Miroslava Pavlović
office@laganosrbijom.com